Derfor vil du kanskje lese litt mer om appen, og det kan du gjøre akkurat her! Når du er fornøyd er det bare å klikke seg inn enten til Apple sine sider, eller til Google Play, avhengig av hvilket operativsystem din smarttelefon og/eller ditt nettbrett bruker.

Skreddersydd

Du lurer kanskje på hvorfor vi i all verden har en app, og ikke bare publiserer alle sakene våre rett på nettet. Vel, dette er utrolig lett å svare på, og svaret går på tre ting. For det første ønsker vi å skreddersy Connies til akkurat dine behov. Dette får vi til når alle våre brukere bruker appen istedetfor bare å klikke seg inn på sidene våre. Når du aktiverer appen for første gang registrere du ditt navn og din epostadresse, og på denne måten aktiverer du samtidig en personlig kode som kun gjelder deg.

Dersom du ikke har noe i mot det, ønsker vi gjerne at du svarer på endel spørsmål som har med dine interesser å gjøre. Vi vil gjerne vite hvilket stoff akkurat du liker, slik at vi kan servere deg dette stoffet daglig.

Som takk for hjelpen gir vi deg gode casino bonuser som du kan bruke til å spille dine favorittspill, eller også verdifulle free spins som du kan bruke på en rekke spilleutomater. Du er også med i ukentlige trekninger om rene pengesummer. Alt dette simpelthen fordi du har lyst til å være Connies -app bruker.

Sikkert

En annen fordel med Connies -appen er at det er ett hundre prosent sikkert. Her er ikke samme dårlige sikkerhet som på mange nettsider, for her er alt sikret direkte inne i appen.
Dette gir deg en enorm trygghet, som bruker!

Relevant

Vi ønsker at ditt innhold skal være så relevant som mulig, og dette er mye lettere å få til i en app enn på vanlige nettsider. Dette handler ikke bare om sakene vi server deg, men også annonseinnhold.
 
Alt vil være mye mer relevant for nettopp deg!